mesin pengering pakaian

Mesin pengering pakaian adalah mesin yang sangat penting bahawa pusat dobi atau kemudahan mesti mempunyai. Dalam usaha untuk pusat pakaian anda berjaya, anda bukan sahaja perlu menyediakan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, tetapi anda juga perlu mempunyai peralatan mesin dobi yang dapat dipercaya untuk menyokong anda sehingga. Salah satu jenama yang paling dipercayai mesin dobi ialah Maytag. Sebagai contoh, mesin pengering baju Maytag agak tahan lasak dan boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan semasa juga menyediakan anda dengan beberapa nilai-nilai lain yang pasti akan menyumbang kepada mempunyai keuntungan yang lebih.

Jenis-jenis Mesin Pengering Maytag yang berbeza
Terdapat beberapa jenis model Maytag pengering pakaian komersial yang dikeluarkan hari ini. Mereka boleh digunakan untuk perniagaan dobi syiling, pusat dobi berbilang perumahan, kemudahan dobi di premis itu, dan juga kemudahan dobi.

• Pengering Gas Multi-beban dan Perdagangan Gas Pengering
Maytag model baju pengering komersial ditawarkan di bawah kategori dobi yang beroperasi dengan syiling. Ia mempunyai tujuan yang sama seperti pengering baju yang lain kecuali yang satu ini adalah dibuat untuk bekerja dengan beban yang lebih besar dan ia dikuasakan oleh gas. Antara ciri-ciri yang terbaik termasuk:

 • Kapasiti 30 paun (17% lebih)
 • Sistem Penindasan Kebakaran
 • Mencegah mesin pengering kepanasan lebih
 • Petak lebih besar untuk lin
 • Menjalankan dengan kawalan mikropemproses
 • Akses depan
 • Cepat pengeringan
 • Display untuk baki masa pengeringan
 • Sistem AccuTrac
 • Motor adalah tugas berat
 • Tenaga cekap

Pengering gas komersial agak sama seperti versi multi-beban kecuali yang satu ini tidak dibuat untuk kapasiti beban yang besar. Ciri-ciri yang termasuk sistem blower pengawal, kawalan elektro-mekanikal, TurboVent, dan slaid syiling dipasang.

Pengering gas multi-beban terdapat dalam kategori dan dobi di premis yang beroperasi dengan syiling, manakala pengering gas komersial boleh didapati kategori yang beroperasi dengan syiling ini. Berbilang perumahan dan di premis versi pengering gas komersial adalah pengering gas tunggal.

Multi-beban Stack Pengering
Jenis ini terdapat di bawah kategori yang beroperasi dengan syiling ini. Ini pengering pakaian Maytag bekerja dengan cara yang sama seperti pengering gas berbilang beban kecuali yang satu ini mempunyai pengering lain disusun di atasnya. Kapasiti biasa ini adalah pada 30 lbs. dan mereka pada dasarnya dikawal oleh mikropemproses. Lain-lain ciri-ciri unik termasuk menjimat tempat ruang dan kawalan sistem untuk pelarasan harga mudah

Perdagangan Elektrik Pengering (kerap dan Super-Keluasan)
Pengering ini terutamanya didorong oleh elektrik. Ia diperbuat daripada jenis premium porselin enamel dan dibina dengan seorang pengawal blower untuk panggilan perkhidmatan berkurangan. Ini juga pengering cekap tenaga. Lain-lain ciri-ciri unik adalah seperti berikut:
– TurboVent Teknologi
– pengaturcaraan mudah melalui Advanced ComputerTrac
– Serasi dengan kad debit
–  Pintu terbalik

Versi super kapasiti dibuat sama dengan biasa kecuali beberapa ciri-ciri seperti kawalan dipercayai elektro-mekanikal, aliran udara yang lebih tinggi, slaid duit syiling, dan cahaya kepada isyarat mesin digunakan.

Ini boleh didapati dalam yang beroperasi dengan dodi layan diri syiling dan kategori dobi di premis.

Lain-lain model mesin pengering pakaian Maytag juga boleh didapati bersama-sama dengan pencuci. Kebanyakan mereka adalah dibuat untuk timbunan berbanding dengan yang lain untuk menjimat tempat ruang dan dapat muat lebih mesin.

Untuk sebut harga dan informasi lain; sila hubungi kami