pakej dobi

Pakej Dobi Malaysia

Hubungi kami

Hubungi kami (email, telefon 016-9937 848 atau borang pertanyaan laman sini) untuk dapat konsultansi, maklumat lebih lanjut dan dapat tahu apa mesin dobi anda perlu untuk menyediakan bisnes anda dan kalau ada apa soalan boleh tanya kami.

Anda boleh dapat mesin-mesin dobi commercial / industrial untuk memulakan kedai dobi sendiri dengan hanya RM 28,000. Tidak perlu dapat mesin peralatan yang berharga mahal dan buat kerja yang sama kualiti dan jimat kos air and elektrik. Jimat setup kos anda dan guna wang untuk aspek utama perniagaan dobi lain seperti membuat iklan dan permasaran untuk menarik pelanggan. Syarikat kami akan membekal unit pakej mesin dobi untuk apa yang bisnes dobi anda perlu. Kami adalah supplier untuk laundry machine dengan load yang berbeza kalau bisnes anda rasa ingin mesin lain. Pakej mesin dobi dan bahan lain yang anda perlu untuk buka dobi yang lengkap ialah:

Aquawash yang kos efektif dan membersihkan baju dengan teliti

Sekarang sistem Aquawash adalah lebih kos efektif dan menggunakan larutan detergent yang selamat guna kerana dry cleaning guna larutan yang dibuat dari minyak tapi berbahaya pada kesihatan dan alam sekitar jika tidak dibuang dengan cara betul. Lagi, banyak baju penting yang mempuntai label “dry clean” boleh dibersihkan dengan aquawash atau wet cleaning di mana baju akan dicuci dengan air dan detergen aquawash. Gunakan sistem kami untuk jimat kos dan membuat untung yang lebih untuk bisnes dobi anda. Sistem ini juga senang guna tidak perlu banyak pekerja untuk guna. Aqua wash seperti cucian kering boleh bersih baju seperti kot lelaki, blazer, jaket dan lain-lain.

Sebab Aquawash adalah kos efektif, paling selamat guna dan membersihkan baju dengan teliti; banyak dobi telah guna sistem ini. Detergent yang kami bekal adalah daripada standard industri cucian kering yang akan bersih baju dengan bersih dan menjaga saiz dan bahan buatan baju. Itu memang memanjangkan jangka hayat baju tanpa merosakkan kualiti baju. Ini adalah kaedah “wet cleaning”. Hasil proses aquawash boleh lihat dengan jelas. Aquawash diguna sebagai alternatif kepada dry cleaning biasa dan sebab kos rendah pemilik dobi mendapat keuntngan yang baik. Pengurus dan orang pekerja akan cari sistem aquawash ini sangat senang untuk diguna untuk operasi dobi.

Pakej Dobi yang lengkap

Set pakej dobi ini memberikan perkhimatan lengkap dengan produk basuh, kering baju, menyeterika dan aqua wash (cucian basah). Mesin basuh mempunyai extractor untuk menanggalkan air kelebihan dari baju untuk memberi pengeringan yang efektif apabila masuk dalam mesin baju pengering. Stim seterika ada guna dengan starch untuk menyeretika baju dengan mudah. Mesin kami adalah praktikal dan tak ambil masa lama untuk buat kerja dobi. Jika anda nak mesin dengan muatan lain, kami pula pun ada bekal. 

Dengan sistem aquawash, bisnes anda boleh dapat keuntungan baik dengan kos yang rendah untuk cuci baju dry clean. Dengan pakej ini, usahawan boleh jual khidmat yang utama kepada pelanggan dan dia tidak perlu banyak usaha untuk menguruskan bisnes dobi dengan sistem yang dipermudahkan. 

Kursus Dobi praktikal dan teori

Kami juga memberi kursus dobi dengan setiap pakej. Anda akan menyertai kursus praktikal dan teori untuk 2 hari untuk dapat pengalaman pengurusan bisnes dobi. Dapatkan informasi untuk mula dan jalankan bisnes dobi. Topik kursus dobi termasuk langkah-langkah untuk memulakan dan menguruskan dobi, pegiraan kos bisnes,  jenis mesin dobi, pelbagai jenis sabun, pelan strategi kaedah untuk cuci dan mengering baju, teknik menggosok baju dan lain-lain. Sijil penyertaan kursus dobi akan diberikan.

Sesuai untuk usahawan baru dengan modal sederhana

Dengan pakej ini, harga adalah hanya RM30,369 (termasuk GST). Ini adalah bagus bagi mereka yang dah berminat masuk dalam industri dobi dengan modal yang terhad dan masih boleh dapat mesin dobi yang lekap untuk memenuhi perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan. Jika anda perlu pinjaman wang perniagaan, anda boleh rujuk kepada badan seperti MARA dan TEKUN.  Anda boleh dapat duit bisnes modal yang anda labur balik lebih cepat dan dapat keuntungan yang baik. Dalam Malaysia, kami telah hantar dan membekal kepada ramai pelanggan yang membuka kedai baru dalam industri dobi Malaysia di Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang, Johor dan lain-lain negeri.

 

Get a quote2